Villanyszerelők látomása. Szolnok Megyei Néplap, 1989. február (40. évfolyam, 27-50. szám)

Villanyszerelők látomása, Az elektromos berendezések látási szabványai. Villanyszerelők Lapja

Tartalom

  MSZ — Villamos berendezések üzemeltetése Villanyszerelők látási szabványai.

  villanyszerelők látomása

  Épületvillamossági szaklap Villanyszerelés az új szabványok szerint VL online 10 Sok volt az utóbbi évtizedben a változás a villanyszereléssel kapcsolatos szabványok területén, villanyszerelő legyen a létráján, aki mindet követni tudta. A szakma jó villanyszerelők látomása az egyik a legjobb a világon - azonban biztos jól jön a segítség.

  villanyszerelők látomása

  Ezen tanfolya Sok volt az utóbbi évtizedben a változás a villanyszereléssel kapcsolatos szabványok területén, villanyszerelő legyen a létráján, aki mindet követni tudta. Ezen tanfolyam keretében azokat a szabványokat vizsgáljuk meg, amelyek a leginkább szükségesek villanyszerelők látási szabványai villanyszerelő számára.

  villanyszerelők látomása

  Ajánljuk ezt a tanfolyamot régi villany motorosoknak és kezdő szerelőknek is. A szabványok megvizsgálása elsősorban a gyakorlati alkalmazás szempontjából történik. Milyen területeken szigorodtak a követelmények?

  villanyszerelők látomása

  Oktató: Rátai Attila villamosmérnök, műszaki felügyelő Budapest Főváros Kormányhivatala Mérésügyi és Műszaki Biztonsági Hatóságaa VL szaklap állandó szerzője, a Navigálás a változó előírások tengerében cikksorozat írója.

  Időpont: Merkapt Zrt.

  villanyszerelők látomása