Hálózati optikus látásvizsgálat

Úttörő látásvizsgálat,

Üzletünk specialitása, hogy a választott fúrt keretet formaváltással is el tudjuk készíteni; köszönhetően sokéves tapasztalatunknak és saját szemüvegkészítő műhelyünknek, ahol egyedi szemüvegeket is el tudunk készíteni.

úttörő látásvizsgálat

Optikánkban szakszerű látásvizsgálat, járóbeteg szakellátás is várja. A legmodernebb számítógéphez kapcsolt Visu Real kamerás rendszerrel mutatjuk meg vevőinknek, hogy hogy áll neki új szemüvegük és ennek segítségével jelöljük fel a lencséket is. Foglalkozunk természetesen optikai keretek, sport- és divatnapszemüvegek, kontaktlencsék, lencseápolók, szemüveg-tartozékok stb.

Világok háborúja. Amerika versus Kína: ki kit győz le?

Az innováció és a korszerű úttörő látásvizsgálat ötvözésének eredményeként a SEIKO lencsék esztétikusak, és egyedülálló keretilleszkedéssel biztosítják a tökéletes látást. A SEIKO úttörő technológiái és innovációi lehetőséget nyújtanak arra, hogy szemüveglencséjéből mindenki a lehető legtöbbet kihozva, teljesebb életet éljen.

Nem számít, mikor és hol, mindig a legjobban szeretne kinézni.

úttörő látásvizsgálat

A SEIKO modern szemüvegeket kínál, amelyek az Ön egyedi életmódjának és speciális látásigényeinek megfelelően személyre szabottak, így Önnek soha nem kell aggódnia, hogy a funkcionalitást vagy a divatot válassza. További információért kattintson IDE! Széchenyi — Befektetés a jövőbe Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása.

úttörő látásvizsgálat