A látás tesztasztalának telepítése, látási problémák

Látásvizsgálati négyzetek

Arcunk és szemüvegünk különös kapcsolata Részletek Megjelent: Az arcunknak, csak úgy, mint a testünknek, különböző formái lehetnek.

helyreállítsa a látás szakaszait

Épp emiatt nem mindegy, mit és hogyan viselünk rajta. Abban biztosak lehetünk, hogy ami nekünk jól áll, az okvetlenül másnak nem, és ez visszafelé is igaz. Így, vannak szempontok, melyek tévútra vihetnek egy szemüvegkeret választása esetén. Lényegesen megkönnyíti a választást, ha tisztában vagyunk azzal, hogy milyen az arcformánk és ahhoz, milyen szemüvegkeret illik.

3D-s látásvizsgálat

Arcom, arcom mondd meg nékem… Kerek arc Jellemző: szinte azonos szélességű és magasságú arc, széles arccsont, kerek áll. Ajánlott keretformák: ideális számukra, ha a szemüveg nyújtja az arcot. A szemüveg formája lehet szögletes, geometrikus, sokszögű, esetleg vékony ovális, téglalap formájú, mely ellensúlyozza az arc puha, lágy, kerek ívét.

Ovális arc Jellemző: kissé hosszabb, mint amilyen széles.

  • Visin cseppek a látás javítására
  • POLGÁR Optika :: Teljes körű szemvizsgálat, látásvizsgálat
  • POLGÁR Optika :: 3D-s látásvizsgálat
  • Teljes körű szemvizsgálat, látásvizsgálat

Lágyan ívelt, harmonikus arányok. Ajánlott keretformák: szinte bármilyen keret jól áll. Különösen kedvezőek a geometrikus vagy a kerek formák.

Rendezvény típusaink

Többnyire rá irigykedik mindenki, hiszen bármi jól áll neki. Aranyszabály: arcának legszélesebb részéhez képest a keret mindig legyen kicsit szélesebb. Hosszúkás arc Jellemző: az arc hosszú és keskeny, az áll szögletes.

Ajánlott keretformák: az ívelt, ovális vagy kerek formák, és a szárakon lévő minták, szélesítik az arcot. A kerekebb, szögletesebb, négyzetesebb formák egyaránt előnyösek. Lehet nagyobb, és vastagabb a keret. Látásvizsgálati négyzetek arc Jellemző: a háromszögletű arc jellegzetessége, hogy a homloknál szélesebb, az áll felé haladva folyamatosan keskenyedik.

Életmód egészségfelmérések

Olyan keretek előnyösek, melyek kiegyensúlyozzák az arc felső és alsó arányait. Előnyösek lehetnek az ovális, szögletesebb, lekerekített keretek.

Ki lehet próbálni a világosabb, könnyű kereteket is, vagy a keret nélküli típusokat, melyek nem ülnek nehéz súlypontként az arcon. Szív alakú arc Jellemző: a szív alakú arcra jellemző a széles homlok és keskeny áll. Ajánlott keretformák: szemüveg-választás szempontjából szerencsés arcforma, szinte bármelyik típus illik hozzá.

Az optometristák látási tömege normális. Teszteld a látásodat anélkül, hogy otthagynád

Négyzet alakú arc Jellemző: széles homlok, arccsont és széles, határozott áll. Ajánlott keretformák: Keskenyebb, ovális vagy kerek formák javasoltak, melyek nyújtják az arcvonásokat és enyhítik az arc látásvizsgálati négyzetek vonalait. A keret felső része lehet hangsúlyosabb, dekoratívabb. A keret lehet kissé szélesebb, mint amilyen magas.

vérnyomás és látás

Gyémánt alakú arc Jellemző: a homlok és az állkapocs egyaránt keskeny, míg az arccsont szélesebb. Ajánlott keretformák: csakis keret nélküli szemüveget, esetleg ovális vagy macskaszem formájú keretet válasszon. Miután tisztában vagy vele, látásvizsgálati négyzetek az arcformád és ahhoz milyen szemüvegkeret illik, könnyebb dolgod lesz! Választásnál, szánj rá kellő időt.

Szemüveget keres?

Próbálj fel annyi szemüvegkeretet, amennyit csak akarsz és hagyd, hogy a hozzáértők tanácsot adjanak neked. Fényképezd le, mutasd meg barátaidnak, párodnak, szüleidnek, vagy akik tudják mi áll jól számodra.

élő víz a látás helyreállításához

A legfontosabb mégis az, hogy neked kényelmes legyen, és szívesen viseld. A Trend Optika Csoport készséggel áll rendelkezésedre, amikor a látomást lefektetik további kérdésed lenne, szívesen segítünk!

Szemüveget keres? Legyen Önnek is professzionális, felsőkategóriás szemüvege!