„Gyermekeknek készült” tartalom megtekintése

Tartalom megtekintése

Vissza Amikor digitálisan aláír egy Microsoft Office-dokumentumot, a digitális aláírás a dokumentum tartalmára vonatkozik, beleértve a dokumentum tartalmában lévő olyan információkat is, amelyek nem láthatók a dokumentum aktuális nézetében.

liz burbo gyenge látás karate gyenge látással

Office-programok bizonyos típusú adatokat tárolnak a digitális aláírásban, például dátumot és időt, valamint Office fájlt létrehozó program Office verziószámát. Ezt az információt az aláírás részleteinek megtekintésével tudja megtekinteni.

szemészeti tankönyvek jobb látás áfonyával

A digitális aláírásban tárolt további információk megtekintése Nyissa meg a megtekinteni kívánt aláírásokat tartalmazó dokumentumot. Ha a dokumentum digitális aláírással van aláírva, a dokumentum tetején egy sárga Aláírás értesítés jelenik meg.

szem erősítése természetesen a szemek rosszabban bántják a fej látását

Kattintson az Aláírások megtekintése parancsra. Az Aláírások munkaablakban mutasson a megtekinteni kívánt aláírásra, kattintson a jobb oldalon megjelenő nyílra, majd az Aláírás részletei parancsra.

Tartalom-gyorsítótárazási naplók és a statisztika megtekintése a Mac gépen Tartalom-gyorsítótárazási naplók megtekintése A tartalom-gyorsítótárazás naplóüzeneteket küld a com. AssetCache alrendszer számára. A Terminalban a log paranccsal tekintheti meg a naplókat, vagy használhatja a Konzol alkalmazást is a naplók megtekintéséhez. A Mac gépén, tegye a következők bármelyikét: A naplók megtekintése a Terminalban: Nyissa meg a Terminal alkalmazást a Mac gépen, és adja ki a log parancsot.

Az Aláírás részletei párbeszédpanelen kattintson a További összegyűjtött aláírási információk megtekintése hivatkozásra.

A További információk párbeszédpanelen tekintse meg az aláírásban tárolt információkat.

Az eszközinformációkhoz való hozzáférés letiltása a webhelyeknél

Digitálisan aláírt tartalom megtekintése teljes tartalmának megjelenítése Előfordulhat, hogy a dokumentum tartalmában lévő információk például rejtett szöveg nem láthatók a dokumentum aktuális nézetében. Ha meg szeretné állapítani, hogy egy aláírt dokumentum tartalmaz-e rejtett tartalmat, tekintse meg az aláírással kapcsolatos további részleteket, és a További információ párbeszédpanel tetején egy üzenetet keresve, amely szerint a dokumentum aktuális nézete nem tartalmaz néhány aláírt dolgot.

Nyissa meg a megtekinteni kívánt aláírásokat tartalmazó dokumentumot. A További információ párbeszédpanelen keresse meg a következő üzenetet a párbeszédpanel tetején: A dokumentum jelenlegi nézetében nem látható néhány aláírt dolog például rejtett szöveg.

a látás videó gyakorlatok helyreállítása századi vízió

Ha megjelenik ez az üzenet, előfordulhat, hogy a dokumentum úgy van beállítva, hogy bizonyos típusú tartalmakat ne jelenítsen meg. A dokumentum aktuális nézetében például tartalom megtekintése következő tartalomtípusok rejtődhet el: Élőfejek és élőlábak Word dokumentumok Rejtett szöveg Word dokumentumok.

A Data Visualization projekteket közvetlenül a mobiltelefonján vagy táblagépén is tallózhatja. Ha szeretné megtekinteni az elemzéseket, az irányítópultokat vagy teljes Oracle BI Cloud Service környezetet, szüksége lesz az Oracle Business Intelligence Mobile alkalmazásra. Data Visualization projektek megtekintése mobiltelefonon vagy táblagépen Ha a mobiltelefonján vagy táblagépén szeretné megtekinteni a Data Visualization projekteket, írja be egy böngészőbe vagy az IP-címét például: Kiszolgálóra átirányító helyettesítő URL-cím például tinyurl.