Szemfenéki érelzáródások

Szemészeti betegség

Milyen típusú panaszok utalhatnak szembetegségre?

Milyen szemüvegkeretet válasszunk? WEBBeteg - Dr. Papp Júlia, szemész A szemüveg a szemészeti betegség egyik legfontosabb és talán legelterjedtebb segédeszköze. Nem érdemes kizárólag a divatot követni, sokkal fontosabb az egyén ízlése, stílusa. A jól megválasztott szemüvegkeret ékszer, öltöztet.

Friss cikkek

Praktikus tanácsok kontaktlencsét viselőknek WEBBeteg - Halmosi Edina, optometrista-kontaktológus Tisztában van vele, hogy milyen típusú kontaktlencsét visel? Ismeri a tisztítás szabályait?

2 szemészeti betegek anesztéziája

Hogyan hat a terhesség a lencseviselésre? Kérdések és válaszok.

glaukóma homályos látás veleszületett szerzett myopia

Gyulladt, vörös szem: Hogyan kezelje? WEBBeteg - B. Csuth Ágnes, családorvos A legtöbben már megtapasztaltuk, mivel jár, ha begyullad és kivörösödik a szemünk.

Diagnózis felállítása, betegkövetés

Gyakran viszketéssel, a szem megduzzadásával együtt jelentkezik. A tüneteknek számos oka lehet, a következőkben ezeket vesszük sorra. Megfelelő a napszemüvegem? Megnézettem egy optikában, hogy mekkora UV-szűréssel rendelkezik.

Az egyik lencsea másik Oldalfény ellen hogyan védekezzek? Elegendő ez a szemüveg?

látásromlás a száraz szemtől útifű és látás

Papp Júlia, szemész A kontaktlencse egyszerű, kényelmes megoldás a látás javítására. Használatuk egyre elterjedtebb, ugyanakkor nagyon fontos tisztában lennünk a kontaktlencse-viselés szabályaival. Szeretné megkapni a WEBBeteg legfrissebb cikkeit? Iratkozzon fel hírlevelünkre!

látásszabályozó táblák szemészet: módszerek az érrendszer tanulmányozására

Ellenőrző kód:.