Céges látásvizsgálat a legegyszerűbben - Rapidus Optika

Egyszerű látásvizsgálat. Céges látásvizsgálat – Hogyan segítünk?

egyszerű látásvizsgálat

Közel húsz éve foglalkozunk szervezett céges szemészeti szűrésekkel. Tapasztalatunk és modern eszközparkunk segítségével lehetővé tesszük partnereink számára, hogy alkalmazottaik látását könnyen és kényelmesen ellenőrizhessék — szolgáltatásaink lényege, hogy minden gondot levegyünk az Ön válláról.

egyszerű látásvizsgálat

Egy szervezett céges látásvizsgálat általában rengeteg szervezőmunkát igényel, mi azonban az egyszerűségben hiszünk. A mi vizsgálataink nem követelik meg, hogy felforgassa a munkahelyet, vagy hogy a látszerészhez kelljen céges kirándulást szerveznie. Szűrővizsgálat munkaidőben?

ÚJDONSÁGOK ÉS AKCIÓK - NE MARADJON LE!

Csúcsmodern szűrőbusz igény szerint Cégünk egyedülállóan felszerelt szűrőbusszal rendelkezik, amivel házhoz visszük a látásvizsgálatot. Így semmilyen kényelmetlenséget vagy zavart nem egyszerű látásvizsgálat elszenvednie, a látásszűrést úgy bonyolítjuk le az Ön által megadott helyszínen, hogy szinte észre sem veszi majd.

A látás elvesztésének hátterében gyakran az időskori makuladegeneráció áll. A jellemzően ötvenéves kor környékén jelentkező szembetegség a korai szakaszban sokszor észrevétlen marad, a rendszeres szemészeti vizsgálat elengedhetetlen a felderítésében. A látás otthoni ellenőrzését segíti egy egyszerű ábra, ám ez természetesen önmagában nem elegendő az állapot nyomon követéséhez. Az éleslátás helye érintett A szemben az éleslátás helye a retina központi része, a sárgafolt, más néven makula. Az időskori makuladegeneráció során ez indul sorvadásnak.

Nincs fennakadás, nincs vesződség. Sok esetben probléma lehet, hogy a cég telephelyén egyszerűen nem megoldható egy helyszíni vizsgáló telepítése. Számunkra azonban ez nem létező probléma.

Ofotért -- Ingyenes látásvizsgálat Októberben

Szűrőbuszunkkal bárhol és bármikor elvégezhetjük a teljes céges látásvizsgálatot. A vizsgálat minden esetben épp olyan teljes értékű, mintha egy kiépített vizsgálóhelyiségben végeznénk azt, sőt — a busz rendelkezik egy látszerész bemutatóhelyiséggel is, ahol helyben több száz termékből választhat a páciens.

Egyszerű látásvizsgálat. Szemvizsgálat, látásvizsgálat BUDAPEST - STYLE OPTIKA

Gondoskodunk partnereinkről Amennyiben minket választ szemégés; homályos látás, hosszú távon is garantáljuk a gondtalan látásszűrést. Éves rendszerességgel biztosítjuk a vizsgálatok elvégzését a leggyorsabb és leghatékonyabb módon, igény szerint országszerte egyszerre akár egyszerre helyszínen is. Cégünknél magasan képzett, diplomás optometristák végzik a vizsgálatokat, így azok mindig gyorsan és pontosan zajlanak.

egyszerű látásvizsgálat

Szükség esetén egyénre szabott hagyományos vagy védőszemüvegeket ajánlunk. Speciális, monitor előtti munkát végzőkre tervezett szemüvegeink egyedülállóan magas minőséggel bírnak. A munkavállaló — a külön jogszabály szerinti időszakos alkalmassági vizsgálatokon túlmenően — köteles e vizsgálaton részt venni.

  • Céges látásvizsgálat a legegyszerűbben - Rapidus Optika
  • Stílus Blog Ezek a biztos jelek, hogy el kell mennie szemvizsgálatra Sokan csak akkor mennek el látásvizsgálatra, ha a szemproblémák már kényelmetlenséget okoznak a mindennapjaikban.
  • Szemvizsgálat, látásvizsgálat - Szembetegségek | Vision Express
  • Rövidlátás megfelelő táplálkozás
  • Munkahelyi látásvizsgálat Egyszerű látásvizsgálat.

A vizsgálatot a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó orvos végzi el, aki indokolt esetben a munkavállalót szemészeti szakvizsgálatra utalja be. Ha szemészeti szakvizsgálat eredményeként indokolt, illetve a munkavállaló által használt egyszerű látásvizsgálat vagy kontaktlencse a képernyő előtti munkavégzéshez nem megfelelő, a munkáltató a munkavállalót — a külön jogszabályban meghatározott költségtérítési szabályoknak megfelelően — ellátja a szükséges, a képernyő előtti munkavégzéshez éleslátást biztosító szemüveggel.