Mi a távollátás?

Biztosítsa látását

Tartalom

  Bővebben a mobilos kisegítő lehetőségekről: Látás Látás A látáskárosodás mértéke széles skálán mozog az apró betűk nehéz olvasásától kezdve a teljes vakságig.

  hogyan befolyásolja a por a látást

  Fontos, hogy a mobiltelefonok kijelzői számos látásélesség vakságban kínálnak a látásukban korlátozott felhasználók számára is. Valószínűleg a következő funkciók a legérdekesebbek: Tapintható jelzések segítik az ujjunk mozgását a billentyűk között Hallható vagy tapintható visszajelzés a billentyűk lenyomásáról Állítható betűméret Hangjelzés az akkumulátor alacsony töltöttségéről, hívásvárakoztatásról, hívás befejezéséről vagy a hangerő változtatásáról Állítható a kijelző fényereje és kontrasztja Az elsődleges kijelző mérete A kijelző háttérvilágítása A készülék formáját is érdemes szem előtt tartanunk.

  A felhajtható vagy csúsztatható telefonok egyszerűbbé teszik a hívások fogadását és megszakítását.

  gyenge látás 18 éves

  A hangfelismerés is nagyon hasznos funkció lehet a látási nehézségekkel küzdő felhasználók számára. Ennek segítségével a felhasználó hangvezérléssel indíthat hívást vagy férhet hozzá biztosítsa látását telefon megfelelő funkcióihoz.

  Szintén hasznos kisegítő lehetőség, ha különböző tárolt telefonszámokhoz különböző csengőhangokat tudunk rendelni.

  a rövidlátás gyenge látás

  Így ha például az egyik családtagunkhoz egy meghatározott dallamot rendelünk, a hang megszólalásakor automatikusan tudhatjuk, ki keres, anélkül, hogy rá kellene néznünk a kijelzőre.